Kóstoljon, kérdezzen és figyeljen! A legjobb tengeri finomságok egy helyen

Minden, amit a halról megtudhat.

  • Home
  • Dokk Büfé

Sokszor viszolygunk, de mégis mindig kíváncsiak vagyunk, mi jön a tenger mélyéről és mégis hogyan nyúljunk hozzá. A “távoli ismeretlent” a Dokk Büfében nem csak tányérján láthatja: kísérje végig, hogyan lesz friss alapanyagból egyszerű és finom fogás.

Frissen a tengerből

A Budaörsi Halpiac kis- és nagykereskedelem melletti harmadik pillére a Dokk Büfé, ami a piachoz és a bolthoz kapcsolódó halbisztró. Az üvegpult mögött legkülönlegesebb friss tengeri finomságok sorakoznak, mint például polipláb, tonhalfilé, ördöghal, garnéla, tengeri spárga vagy éppen rombuszhal. A bátrabbak tényleg mindent megkóstolhatnak, ami szem szájnak ingere. A halak mindig frissen érkeznek a világ legkülönbözőbb pontjairól, ügyelve a szállításra is, így a csúcsminőség garantált.

A büfé különlegessége, hogy indusztriális környezetben, mégis piaci közvetlenséggel és vendégvárással a legmagasabb minőségben készítik el séfjeink az ételeket látványkonyhánkon.

Fantasztikus ízek

A Dokk Büfé Palotás Péter a Budaörsi Halpiac tulajdonosának ötlete, aki kezdetben hétvégente főzött valami finomat azoknak, akik nyitottak voltak az új ízek iránt, azzal a céllal, hogy egy kis kóstolót tudjon bemutatni egy adott alapanyagból. Három-négy alkalom után az emberek olyan mértékű érdeklődést mutattak, hogy a zseniális fogásokért már ételhordókkal álltak sorba a bolt előtt. Így született meg a Dokk Büfé, melynek létjogosultsága azóta sem kérdőjeleződött meg.

Miért mi?

Ha kiváló, helyben készült halételre és klasszikus kikötői hangulatra vágyik, akkor hétfőtől vasárnapig várjuk, naponta frissülő kínálattal a Dokk Büfében!

Kollégáink mindenben segítséget nyújtanak vásárlóinknak, például, hogy az adott halat hogy lehet a legegyszerűbben és legszakszerűbben kifilézni egészen odáig, hogy melyik fogásnak milyen fűszer áll a legjobban. Szeretnénk ha vásárlóink amellett, hogy a legjobb minőséget kóstolhatják és vásárolhatják meg nálunk, otthon is ugyanebben a minőségben tudnák elkészíteni.

Kampány a hazai akvakultúra termelésből származó új halfaj, a fekete amur és egyéb hazai fajokból készült ultrafriss konyhakész termékek piaci bevezetésére és új online értékesítési csatorna kiépítésére.

Supporting OrganizationsTovábbi információ