Culináris válogatás a Fishmonger kínálatából

  • Home
  • Fishmonger Culinaris

Fishmonger minden igényt kielégítő kínálata friss és fagyasztott halak és tenger gyümölcsei terén már évtizedes viszonylatban ismert a Budaörsi Halpiacon. A Fishmonger Culinaris üzletben a hét öt napján frissen érkező szállítmányok legjavát kínáljuk a Hegyvidék Bevásárlóközpont látogatói számára!

Frissen a tengerből

A Budaörsi Halpiac nagykereskedelme mellett a Fishmonger egységekben közvetlenül a lakósság számára is elérhetővé teszi Budapest legjobb éttermei számára válogatott, legfrissebb termékeit. A jégágyon a legkülönlegesebb friss tengeri és édesvízi finomságok sorakoznak, polip, sashimi minőségű tonhalfilé, osztriga, ördöghal, garnéla, tengeri spárga, rombuszhal, vagy éppen az akasztói szikiponty. A halak mindig frissen érkeznek a világ legkülönbözőbb pontjairól, ügyelve a szállításra is, így a csúcsminőség garantált. Válassz te is a csúcsgasztronómia neves konyhafőnökei által vásárolt termékek közül!

Miért mi?

Ha nyaralásokon rendszeresen betérsz a tengerparti halboltokba, halpiacokra, akkor a Fishmonger Culinarisban is jó helyen jársz! Kollégáink mindenben segítséget nyújtanak vásárlóinknak, például, hogy milyen ételhez melyik halféle vagy „herkentyű” a legalkalmasabb alapanyag, melyik fűszer vagy olaj illik hozzá, miként kell szakszerűen tárolni és elkészíteni. Keresel valamit, amit nem találsz a halpultban? Látogass el a webshopunkra és rendeld meg előre időpontra a Fishmonger Culinarisban való átvételre bármelyik terméket Fishmonger teljes választékából!

Kampány a hazai akvakultúra termelésből származó új halfaj, a fekete amur és egyéb hazai fajokból készült ultrafriss konyhakész termékek piaci bevezetésére és új online értékesítési csatorna kiépítésére.

Supporting OrganizationsTovábbi információ